2016 yılında 8 yeni park

2016 yılı içerisinde 8 yeni park planlayan belediyemiz, parkların proje çalışmalarını tamamladı. 1 parkında revize çalışmalarına başlayacak olan kurumumuz, 2016 yılında toplamda 9 yeni park inşa etmiş olacak. İlçeye yeni parklar kazandırarak, daha fazla dinlenme ve sosyal yaşam alanı oluşturan ekiplerimiz bu çalışmalarını 2016 yılında da sürdürecek. Mümkün olduğunca yeşil alan sayısını arttırmaya, ilçedeki parkların daha verimli ve kullanışlı olmasını sağlamaya çalışan belediyemiz, 5 farklı mahallede yeni parklar inşa edecek. Özgürlük Mahallesi’nde 2 yeni park ve 1 revize, Cumhuriyet Mahallesi’nde 1 yeni park, İnönü Mahallesi’ne 1 yeni park, Emek Mahallesi’nde 2 yeni park ve Akse Mahallesi’nde de 2 park yapımı gerçekleştirilecek.

2016-8-yeni-park-icerik-4

2016-8-yeni-park-icerik-1

Demirci, “Parklar Mahallelerin Nefes Aldığı Noktalardır”

2016-8-yeni-park-icerik-2

2016 yılı içinde yapılması planlanan parkların ve yapılan 11 yeni parkın değerlendirmesini yapan Başkanımız Şevki Demirci, Çayırova’nın yeşil oranını arttıracak çalışmalara imza atmayı sürdüreceklerini kaydetti. Demirci, “Yeşil alan, peyzaj ve şehir estetiği açısından son derece önemsediğimiz park ve bahçelerimizin sayısını her geçen gün artırıyoruz. Mahallelerin nefes aldığı noktalardır parklar. Yaşlısı genci herkesin ortak kullanım alanı olan parklarımız huzuru ve yeşili bir arada bulunduruyor. Bu çerçevede ilçemizdeki her parkla ayrı ayrı ilgileniyoruz. Yeni Parklar yapıyoruz. 2 yıllık bir süreçte 11 yeni park hizmete sunduk. Bu yılda 8 yeni parkı inşa edecek, 1 parkın da baştan aşağıya yenileyerek Çayırovalıların kullanımına sunacağız” dedi.