23 Nisan Spor Şenliği Futbol Turnuvası’nda final maçları tamamlandı

Belediyemiz tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile koordineli olarak düzenlenen 23 Nisan Spor Şenliği futbol turnuvasında final maçları büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Küçüklerde Mustafa Necati Ortaokulu şampiyonluğa ulaşırken, Yıldızlarda Demirsaç Ortaokulu şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Küçükler kategorisinde Reysaş Lojistik Ortaokulu 2.’liği, Demirsaç Ortaokulu da 3.’lüğü elde etti. Yıldızlarda final maçında rakibine penaltı atışları ile yenilen 24 Kasım Ortaokulu 2.’lik, Reysaş Lojistik Ortaokulu 3.’lük kupasının sahibi oldular. Final maçları sonunda dereceye giren takımlara kupa, madalya ve hediyeler verildi. Final maçlarını Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Çetin Malkoç ve Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik birlikte izlediler.

Demirci, “Çocuklarımız Sporla Büyümeli”

Düzenlenen final programı ve ödül töreninde dereceye girenlere kupa, madalya ve hediyelerini veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, çocukların sporla büyüyerek, zeki, çevik ve güzel ahlaka sahip olabileceklerini belirtti. Belediye olarak sporu ve sporcuyu desteklediklerinin altını çizen Demirci, yeni yeni organizasyonlarla çocukları sporla buluşturacaklarını, tüm branşlarda spor yapılabilecek bir Çayırova için yeni tesisleri hizmete açacaklarını kaydetti.