24 saat hizmetteyiz

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, gece vardiyasında çalışan personelleri ziyaret etti. Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü garajını ziyaret ederek burada bulunan personellerle sohbet eden Demirci, Çayırova için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

temizlik-isleri-mudurlugu-garajı

Temizlik İşleri Müdürlüğü garajında yaptığı incelemelerin ardından görevli personeller ile sohbet eden Demirci, çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Çayırova’nın gelişimi ve güzelleşmesi adına gece gündüz çalıştıklarını belirten Demirci, garaj ziyaretinde incelemelerde de bulundu. Garajın yeniden düzenlenerek belediye garajı olarak tek bir noktada hizmet vereceğini ifade eden başkan Demirci, belediye hizmet araçlarının tek bir noktada toplanması için bu çalışmayı gerçekleştireceklerini açıkladı.