6 branşta 1400 öğrenciye spor eğitimi veriyoruz

Belediyemiz tarafından her yıl ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları eğitimlerine tam gaz devam ediyor.

yaz-spor-okullari-1

Öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirerek, faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla düzenlenen ücretsiz Yaz Okulları eğitim vermeye başlayarak minik sporseverler ve ailelerinin yoğun ilgisi ile eğitimlerine devam ediyor. Öğrenciler, açılan bu kurslarda yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli zaman geçirirken aynı zamanda ilgi alanlarına göre seçtiği branşlarda spor eğitimi alıyor. Ücretsiz kurslar; Çayırova Belediyesine bağlı merkezlerde ve mahallelerde bulunan spor salonlarında, uzman antrenör ve eğitimcilerin gözetiminde gerçekleşiyor.1400 öğrenciye Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton ve jimnastik olmak üzere 6 branşta eğitim veren yaz spor okulları haftanın 5 günü hizmet veriyor. 2002 ve 2008 arası doğumlu olan çocukların daha güvenli bir şekilde spor eğitimi almaları için ücretsiz servis tahsis eden Çayırova Belediyesi, aynı zamanda branşlarında yetenekli öğrencileri tespit ederek o alanda gelişmesi için gerekli yönlendirmeyi gerçekleştiriyor.