8 Mart Dünya Kadınlar Günü Hatıra Ormanında fidan dikildi

Belediyemiz tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen organizasyonda, ilçede yaşayan bayanlar, hatıra ormanı oluşturmak için fidan dikiler.

Cumhuriyet Mahallesi TOKİ Konutlarında gerçekleştirilen fidan dikme törenine Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Banu Çürüksulu Demir, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıç ve çok sayıda Çayırova’lı bayan katıldı. Günün anlam ve önemine değinen Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile bu hatıra ormanını oluşturduklarını ifade etti. Yaklaşık 3 dönüm alan üzerinde oluşturulan hatıra ormanına ilk etapta 200 fidan Çayırova’lı bayanlar tarafından dikildi. Bütün fidanları büyük bir titizlik ve özenle toprak ile buluşturan bayanlar, oluşturulan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü hatıra ormanına katkı sağlamaktan ötürü memnun olduklarını ve belediye kendilerine böyle bir imkan oluşturdukları için teşekkür ettiklerini ifade ettiler.