Belediye Güncel Haberler > Çayırova Çocuk Oyunları Liginin Startı Verildi

30.Mart.2012

Çayırova Çocuk Oyunları Liginin Startı Verildi

Çayırova Belediyesi tarafından projelendirilen Anadolu Oyunları Uygulama Merkezi projesi kapsamında startı verilen Çayırova çocuk oyunları liginin ilk hafta maçları sona erdi. Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu faaliyet programı çerçevesinde gerçekleştirilen yarışmalara 10 okul takımı katıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Şehit İlhan Kartal Lisesi kapalı spor salonunda oynanan müsabakalarla ilk hafta maçları gerçekleştirilen Çayırova çocuk oyunları ligi yarışmalarına Çayırova Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Nizamettin Günay, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmdat Akbaba, Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü İlker Tönel, Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Mendil kapmaca ve seksek oyunları ile startı verilen ligin ilk gün programının müsabakalarında A ve B grubundan 4’er takım karşı karşıya geldi. A grubu 1. hafta karşılaşmasında İstiklal İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü, Çayırova İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü ile karşılaştı. 2-2 biten karşılaşmada her iki takımda beraberlikle sahadan ayrıldı. Yine aynı grubun diğer karşılaşmasında Şekerpınar İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü, Mustafa Necati İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü ile yaptığı mücadeleden 4-0 lık skorla salondan mağlup ayrıldı. B grubunun ilk hafta karşılaşmaları da heyecanlı anlara sahne oldu. Reysaş İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü, 24 Kasım İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü’nü 3-1 mağlup ederken, Yunus Ergüz İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü, Yenimahalle İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü ile 2-2 berabere kaldı. Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından hazırlanan lige göre oynanan müsabakalar 31 Mart Cumartesi günü devam edecek. 13:00 ile 17:00 saatleri arasında oynanacak maçların programı şöyle:

Saat 13:00’da Şehit İshak Öztürk İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü-Mustafa Necati İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü.

Saat 14:00’da İstiklal İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü-Şekerpınar İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü.

Saat 15:00’da Demirsaç İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü-Yenimahalle İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü.

Saat 16:00’da Reysaş İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü-Yunus Ergüz İlköğretim Okulu Çocuk Oyunları Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.