19 Nisan 2022 - 08:51
Zabıta'dan Denetim

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde denetimlerini ara vermeden sürdürüyor.

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe halkının sağlıklı gıda tüketmesi için denetimlerine devam ediyor. Ramazan ayı dolayısıyla sıklaşan denetimlere Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa ve Zabıta Müdürü Zafer Uyar da katıldı. Denetimlerde temel gıda ve temizlik maddelerinde yapılan KDV indirimine uyulup uyulmadığını kontrol eden zabıta ekipleri, stokçuluğun önüne geçmek için raf ve depo kontrolü de yaptı.
Hijyen, gramaj ve etiket denetiminde de bulunan ekipler, KDV’si düşürülen ürünlerin kasada fiyatlara yansıyıp yansımadığına baktı. Vatandaşların mağdur edilmemesi adına depolarda stok kontrolün de bulunan zabıta ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla sıklaşan denetimlere ara vermeden devam edecek.