07 Ekim 2022 - 12:36
Mahalle danışma meclisi toplantıları devam ediyor

Mahalle danışma meclisi toplantıları devam ediyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, mahalle danışma meclisi toplantıları kapsamında Akse ve Emek Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Yenimahalle’nin ardından Akse ve Emek Mahallesinde de danışma meclisi toplantıları gerçekleştirdi. Çiftçi, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte buluştuğu vatandaşlara 3.5 yılda yapılan hizmetleri anlatarak, vatandaşların sorularını cevapladı.

Mahalle sakinlerinin ilgiyle takip ettiği toplantı belediyenin 3.5 yılda yaptığı hizmetleri anlatan video ile başladı. Sunumun ardından bir konuşma yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, mahalle danışma meclisi toplantılarında sorunları yerinde dinleyerek,  birlikte çözüm ürettiklerini söyledi. Çayırova’ya 3.5 yılda yapılan hizmetlerden söz eden Başkan Çiftçi, kente değer katan vizyon projeleri hayata geçirdiklerini söyledi. Vatandaşların memnuniyeti ve mutluluğu için canla başla çalıştıklarını ifade eden Çiftçi, hizmetleri vatandaşlara danışarak yaptıklarını, öncelik ve aciliyet sırasına göre projeleri hayata geçirdiklerini, daima vatandaşlarla birlikte olduklarını söyledi.  Her alanda Çayırova’yı ileriye taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Çiftçi, “Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Sizlerle daima birlikteyiz, olmaya devam edeceğiz. Biz hemşehrilerimizin daha huzurlu ve mutlu bir Çayırova’da yaşaması için çalışıyoruz.”dedi.

Diğer Haberler
#cayirovabld