14 Ocak 2023 - 11:15
Çiftçi, esnaflarla buluştu

Çiftçi, esnaflarla buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kahvaltıda bir araya geldiği esnaflara kente değer katan projelerin son durumu hakkında bilgiler verdi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi esnaflarla birlikte kahvaltı yaptı. Göreve geldiği günden bu yana esnaflarla iç içe olan, onların görüş, öneri ve taleplerini dinleyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Fatih Caddesi’ndeki esnaflarla bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Tuzcu ve Özel Kalem Müdürü Aydın Turan ile birlikte esnaflarla kahvaltı yapan Başkan Çiftçi, esnafların görüş, öneri ve taleplerini de dinledi.

Çalışmalarını Çayırova’nın geleceğini düşünerek yaptıklarını belirten Çiftçi; “
İlçemiz sosyo ekonomik açıdan büyüyor ve gelişiyor. Bu büyümenin ve gelişmenin düzenli olması, ilçenin geleceğe daha planlı bir şekilde hazırlanması ve ilerleyen yıllarda nüfusun artacak olmasından kaynaklı sorunların oluşmaması için her şeyin tespitinin yapılıp planlanması doğrultusunda çalışıyoruz’’ dedi.

Esnaflara, tamamlanan, devam eden ve yeni başlayacak projesiyle ilgili bilgiler aktaran Çiftçi, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, 2023 yılında birçok yatırımın hizmete açılacağının da müjdesini verdi.

Diğer Haberler
#cayirovabld