05 Nisan 2024 - 16:01
Başkan Çiftçi’ye mesai arkadaşlarından karşılama

Mazbatasını alarak, ikinci dönemine resmen merhaba diyen Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediyesi önünde mesai arkadaşları tarafından coşkuyla karşılandı.

 

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Yüksek Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını alan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, mesai arkadaşları tarafından coşkuyla karşılandı. Çayırova tarihinde iki dönem üst üste belediye başkanlığı görevi yürütecek ilk isim olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi yeni döneminin ilk gününde mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Belediye önünde Başkan Çiftçi’ye günün anısına çiçek takdim edilirken burada açıklamalarda bulunan Bünyamin Çiftçi, şunları dile getirdi; “Bu karşılamanız ve nezaketinizden ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Değerli mesai arkadaşlarım, geçtiğimiz dönem birçok zorluğa rağmen, hamdolsun 5 yıl boyunca Çayırova’mıza çok güzel hizmetler yaptık, güzel işler başardık. Bunların her birinin altında sizin imzanız var.

 

“ŞİMDİ YENİ İŞLER ZAMANI”

Şimdi yeni bir döneme başlıyoruz, artık yeni işler yapma zamanı. Biz 5 yıl önce sevince sloganıyla yola çıktık ve her şeyin başı sevmek. Bu sloganla da yola devam edeceğiz. Hepimiz bir vatandaşımızın daha duasını almak durumundayız. Çayırova’da yaşayan 160 bin hemşehrimizin yanında olacağız. Biz Çayırovalıyız, Çayırova Belediyesi’yiz bir devlet kurumuyuz ve bu kurumun çatısı altında hizmet üreteceğiz, vatandaşımızın daha mutlu ve huzurlu olması için çalışacağız. Çayırova Belediyesi çalışanları olarak biz büyük bir aileyiz. Bugüne kadar çok güzel işler başardık, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla da yola devam edeceğiz.

 

“HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çayırova’yı hep birlikte inşa edelim. İnşallah huzurlu ve sağlıklı bir 5 yıl geçiririz, güzel işlerin altına imza atarız. Rabbim güzel işleri yapmayı hepimize nasip eylesin. Rabbim bu büyük ailemizle birlikte, Çayırova halkı olarak çok güzel günler geçirmemizi nasip eylesin, bu samimiyetiniz ve karşılamanızdan ötürü de hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Çiftçi, konuşmasının ardından makamında misafirlerini ağırladı.

Diğer Haberler
#cayirovabld